Sundhed

Zac Efron siger sin intense træning til filmroller er ikke en "normal måde" at udøve regelmæssigt

Zac Efron kan være berømt for sin ekstra buff-figur i film som Baywatch og Dirty Grandpa , men skuespilleren siger træningsregimet, han gør, mens træning for disse film ikke bør være en del af den gennemsnitlige persons rutine.

Den 31-årige, der har lavet sammen med Amazon Sports for at kurere en liste over hans go-to fitness-produkter, fortæller folk, at han behandler træning til film ‘som om det er en olympisk begivenhed.’

‘Det er helt sikkert sjovt, fordi du kommer til at sætte alt på linie med hensyn til din arbejdsmoral og se, hvor langt du kan skubbe det,’ siger han. ‘Det er en begrænset tidsperiode, men jeg ville ikke betragte det som en sund eller normal måde at leve på hverdagen.’

Selv om han har været i perfekt form for nogle af sine roller, siger Efron, at han mentalt lider til tider.

‘Mit humør var forfærdeligt,’ siger han. ‘I tilbageskridt kan jeg se tilbage nu og sige det. Folk fortalte mig ikke, at jeg var middel eller noget, men jeg kunne mærke den mangel på kulhydrat. ‘

Den ekstremt onde, chokerende onde og onde stjerne siger, når han ikke filmerer, ser hans fitness rutine meget anderledes ud.

‘Det er så meget bedre at være fri og være fri. Jeg elsker at kunne vågne op og gøre hvad jeg vil gøre. Jeg er ikke skyldig i uddannelse eller jeg spiser ikke noget bestemt, ‘siger han.

Mens han forsøger at ‘opdrive sved’ hver dag, er hans primære fokus træning for mobilitet og øget mængden af stretching i hans daglige rutine.

‘Jeg vil stadig være klar til at gøre noget, være i stand til at gøre, hvad livet har brug for eller vil have mig til at gøre, så der er så meget strækker sig nu som der er træning,’ siger han.

Når han er på vej eller rejser, kan Efron træne udendørs eller træne ved hjælp af udstyr som modstandsbånd , en øvelsesmåtte og trådløse hovedtelefoner . Andre yndlingsartikler fra hans Amazon Sports-liste omfatter en medicinbold , skumrulle og Vitamix .

‘Jeg har bestilt mange ting i fortiden, og jeg ved, at det virker, og det er super effektivt, og det er en fantastisk måde at jeg har været i stand til at være motiveret på forskellige punkter i mit liv,’ siger han.

Leave a Reply

Your email address will not be published.