Sundhed

Skuespiller Oliver Stark siger, at han aldrig har haft et problem med fødselsmærket. Hans 9-1-1 Fans Obsess Over

Så snart 9-1-1 debuterede i januar, bemærkede fans hurtigt stjernen Oliver Starks fødselsmærke over sit venstre øje. Og de tilbød en udmattelse af positiv feedback.

‘Folk forbinder mig virkelig med mit fødselsmærke,’ fortæller Stark folk i denne uges udgave. ‘Jeg får masser af beskeder fra moms, der siger, at deres barn har et fødselsmærke på deres ansigt, og det er et enormt boost i tilliden til dem. Og jeg troede aldrig, det ville være en ting, men det er tilsyneladende, og jeg er virkelig glad, hvis min har formået at inspirere nogle tillid til dem. ‘

Den britiske skuespiller indrømmer imidlertid, at han ikke har kæmpet for at acceptere sit udseende. ‘Jeg har aldrig haft et problem med det,’ forsikrer den 26-årige. ‘Jeg tror, jeg ville have et meget elendigt liv.’

Matt Winkelmeyer / WireImage

Når Stark har en vanskelig tid på at sætte, vender han sig til sine costarer, veteran skuespillere Angela Bassett, Connie Britton og Peter Krause.

‘Pete Krause er blevet en mentor til mig,’ siger Stark. ‘Hvis der er noget, jeg kæmper med med det samme, vil jeg gå til ham, og jeg vil stille ham spørgsmål. Vi har dannet et rigtig godt forhold. Det samme med Connie og Angela. De er så indbydende. ‘

Stark på 9-1-1.
Ræv

Spille en brandmand på Ryan Murphy’s Fox-drama udfordrede nybegynderen med hensyn til at handle, men da det kom til at se på den del, afslører Stark, at han har ryddet sin kost for mange år siden.

‘Jeg er faktisk i mit andet år at være veganer,’ siger han. ‘Det var af etiske grunde. Jeg var en kæmpe kødædende, men der kom et vendepunkt, hvor jeg var ligesom, jeg tror faktisk ikke, jeg vil gøre det her længere. Jeg er en stor dyreliv. Og jeg tænkte bare, lad mig give det en tur. Det var ikke med helbred eller noget i tankerne, og så lærte jeg om sundhedsmæssige fordele bagefter. ‘

Selvom det i Badlands alum hævder, ‘Jeg kan ikke se mig selv, der forlader’ den veganske livsstil, indrømmer han, ‘jeg savner kød. Jeg ser kød, og jeg ved, at det er lækkert. ‘Også for to år siden gjorde Stark en endnu større ændring. Efter tre måneders FaceTiming-skuespillerinde Hannah Gottesman, som han mødte på Instagram, flyttede Stark fra Storbritannien til Los Angeles og flyttede ind med hende.

‘Jeg løj til mine forældre og fortalte dem, at jeg havde mødt hende før,’ minder han om. ‘Jeg havde dybest set stalket hende i omkring et helt år, ligesom billeder – helt uhyggeligt. Og så fulgte hun efterfølgende mig tilbage. Men jeg ville stadig ikke sende besked til hende, fordi jeg var ligesom, det er ikke muligt for en fyr at beskrive en pige på sociale medier uden at lyde skræmmende. Til sidst sendte hun mig en besked og sagde: ‘Vil du gerne mine billeder eller vil du sige hej?’ ”

Den første hello blev til tekstning og FaceTiming, og til sidst en tur til USA for parret at mødes i det virkelige liv. ‘Jeg kom her i omkring tre uger og gik aldrig hjem,’ siger Stark. ‘Vi mødtes i lufthavnen og flyttede sammen.’

Han fortsætter: ‘Der er alle chancer for, at det ikke ville fungere, og vi ville ikke lide hinanden personligt, men vi gik lige forbi vores toårs jubilæum, så tingene er gode.’

Leave a Reply

Your email address will not be published.