Sundhed

Shaquille O'Neal afslører den søde joke, han fortalte sin søn, før teenageren havde hjerteoperation

Den tidligere NBA-spiller Shaquille O'Neal er kendt for hans sans for humor som han er for hans dominans på retten, og han brugte det for nylig til at hjælpe roen sin 18-årige søns nerver før en livreddende operation.

O'Neal's søn, Shareef O'Neal, sidder på sin freshman-sæson på UCLA-mænds basketballhold, efter at det blev opdaget, at han havde en hjertesygdom i september.

‘For nylig fandt jeg ud af, at jeg havde et alvorligt hjerteproblem. Jeg er meget velsignet for at være her i dag, ‘ skrev Shareef på Instagram i september . ‘En af de øjeblikke på retten kunne have været min sidste åndedrag.’

‘Dette er bare en lille bump på vejen, og jeg skal skubbe igennem det,’ fortsatte han. ‘Jeg er meget ved at ikke være i stand til at gøre [den] sport, jeg elsker. Jeg ville virkelig have det i år, jeg følte at jeg var bedst, men det er bare et mindre tilbageslag … mit helbred er vigtigst over alt. ‘

I et nyligt interview på Dan Patrick Show åbnede O'Neal om Shareefs operation, og hvordan han gjorde sit bedste for at trøste sin søn i øjeblikket, før han skulle gå ind i operationsstuen.

‘Han var meget bange. Du ved, jeg har altid sagt til mig selv, at det er historier, der får mig til at roe sig ned og få mig til det næste niveau, ‘sagde O'Neal. ‘Så lige før operationen var han bange og han havde lidt tåre i øjet.’


Shaquille O'Neal og Shareef O'Neal
Emma McIntyre / Getty

‘Jeg fortalte ham, at han skulle være,’ sagde O'Neal. ‘Men når du går i det rum, møder du en ung dame ved navn 'Ana Sthesia' og du kan ikke huske noget!’

‘Hendes navn er 'Ana Sthesia', og hun vil kysse dig, sagde han, mens han grinede:’ Du vil vågne op og alt bliver fint. ‘

Vises, Shareef vågnede og huskede ikke noget, ligesom hans far havde fortalt ham. O'Neal sagde også, at fordi han havde gennemgået 10 operationer selv, følte Shareef lidt mere sikker på, at han også kunne komme igennem det.

Efter operationen tog Shareef til Twitter og sendte et billede af sig selv i hospitalssengen.

‘Jeg lavede det, tak for al kærlighed og støtte!’ Skrev han i tweetet . ‘Jeg sætter stor pris på alle dine tanker og bønner, det er det der hjalp mig gennem denne operation. Jeg er på vej til genopretning, og jeg kommer snart tilbage … bedre end nogensinde. ‘

Shareef sigter mod at komme tilbage til basketballholdet næste sæson.

Leave a Reply

Your email address will not be published.