Look fabulous this Christmas with Top Sante
Skønhed

Se fabelagtig denne jul med Top Santes klassiske glam look!

Vores tre make-up look vil se dig gennem dagtimerne fangst med venner til glam nætter ud. Gør dig klar til at skinne!

Det er den mest vidunderlige tid på året … for polering af dit udseende. Uanset om du er på markedet for en ekstra smuk dags-finish, op for at spike den klassiske eyeliner flick og glamourøse læbe; eller endda tilføje et drys af subtile gnistre, har vi dækket. Disse udseende koster ikke mindre end £ 50 for et helt fedtfuldt ansigt – for lad os være ærlige, omkring omkring hver eneste øre tæller – men de er også super enkle at opnå. Vi har lavet en lille smule make-up majestæt for alle, der bruger alt fra billige, men højkvalitets high street tilbud til et par high-end produkter fra Victoria Beckham og Glossier.

Så sjov, eksperimentere og træde ud i festlig stil i denne måned, så du ser den allerbedste version af dig selv uden at sprænge budgettet!

Se fabelagtig denne jul med Top Santes klassiske glam look!

Look fabulous this Christmas with Top Sante

Enhver, uanset hvilken fødselsdag de sidste fejrede, kan trække dette ud, når det grundlæggende er rigtigt. Først hold The Ordinary Coverage Foundation (£ 5,90) med en lille NYX Professional Makeup High Definition Blush i Coraline (£ 6) som en uformel kontur.

Derefter rammer du dit ansigt ved at tage tid til at trække i alle pandehår, hvor du har brug for en lille ekstra definition ved hjælp af Elf Instant Lift Brow-blyant i Neutral Brown (£ 3).

Perfekt at den eyeliner flick kan virke skræmmende, men med den kloge nye Rimmel London Wonderwing Liner (£ 5,99) kunne det ikke være nemmere, da penen har en nib formet til at skabe den perfekte lille flick. Start med at trykke vandret på den mod din øvre lash line, og tryk den derefter vinkelret ud mod kanten af dit øje til det søm, der flicker. Hvis du har en smule papyr hud på dine låg, skal du holde underlaget nede, og hvis huden er fastere, kan du gå større med penen. Uanset hvad din flick er færdig, brug en vinklet børste til at arbejde Makeup Obsession Øjenskygge i Midnight Black (£ 2) over toppen af liner at sætte det og stoppe det fra at løbe eller gnide. Læg resten af dit låg blott eller tilføj et skum af nøgen skygge

Et subtilt par Eylure Fleur De Force Lashes i Fleur Loves Lashes (£ 5,25) vil forbedre din flick, da de kun sidder på tre fjerdedele af din lash line. Let pelsvipper med Collection Lash Surge Mascara i Ultra Black (£ 4,99), så falsies har noget at binde med, før de påføres.

For at trække den klassiske læbe ud af enhver alder har du brug for Beauty Pie Fantasticolour {CORR} Colour Sculpting Lipstick i Rebel Ruby (£ 2,32). Ikke alene er det en smuk berryrød, det er en liner og lippie i en takket være sin spidsformede form. Brug den til at spore din læders kontur og være generøs, hvor du skal tilføje volumen, inden du fylder resten af din pout. For at løse alt på plads skal du holde et stykke væv mod dine læber og derefter støv på Kiko Invisible Touch Face Fixing Powder (£ 11,90) over toppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.