Kongerne valgte at bruge sidste års julevæsen som en mulighed for at dræbe rygter om en Meghan / Kate-fejde. Billede: Stephen Pond / Getty Images
Berømthed liv

'Sad' footage udsætter ægte kongelig fejde

Det er sjældent – hvis ikke uhørt – for billeder af en familie, der trækker sig sammen til en kirkeservice, der er fascinerende.

Sikker på, at den pågældende klan er vindsorerne, og deres hver bevægelse er obsessivt kronisk for eftertiden, og så kan blogbørerne banke off-versioner af deres designer tøj, men husk at løbe op for en hurtig prædiken og en singalong er en kerne KPI for en kongelig.

Og således var det i weekenden, da den udvidede stamme faldt ned på Windsor til en påske tjeneste (som skete faldt på dronningens 93 års fødselsdag – der er ingen detaljer om, hvor stor hendes syltetøj skulle være for at imødekomme så mange stearinlys).

Footage og billeder fra uden for tjenesten afslører to vigtige ting. Én, prinsesse Beatrice har virkelig oped hendes spil siden hertugen og hertuginden af Cambridge bryllup. For det andet kan forholdet mellem prins William og prins Harry være endnu værre end vi forestillede os.

I billeder og footage af udflugten kan den yngre generation af de kongelige, Beatrice, Peter Phillips og hans kone Efterår og Mike og Zara Tindall sammen med Wales-drenge ses vandrer sammen, snakkes chokerende og ser ud som om de virkelig er glade for at gå i kirke og ikke sove i på en weekend.

Harry valgte at gå i kirke med sin kusine Peter Phillips og hans kone Efterår. Billede: Eamonn M. McCormack / Getty Images

Harry valgte at gå i kirke med sin kusine Peter Phillips og hans kone Efterår. Billede: Eamonn M. McCormack / Getty Images Kilde: Getty Images

Mens William og Kate fulgte flere skridt bagud. Billede: Ian Vogler - WPA Pool / Getty Images

Mens William og Kate fulgte flere skridt bagud. Billede: Ian Vogler – WPA Pool / Getty Images Kilde: Getty Images

Se dog nærmere, og du vil spionere noget, der virkelig suger. Der var to personer, der ikke udvekslede et ord, eller endda et varmt blik under hele jakten – Harry og Wills.

Det afgørende, triste øjeblik var, da klanen gik op for at vente på Hendes Maj at komme uden for kirken, og Harry og Wills blev kun adskilt af meter.

Når hertugen af Sussex lænede sig over for at sige noget til Mike Tindall og Kate, hvem begge så grinnede bredt (en knock knock joke? En frække limerick? Nogle rhyming slang om Wills 'far dansende?) Wills forblev tavs.

Faktisk talte brødrene ikke en gang offentligt, People reports .

Alle tjener kun til at forstærke hver rapport og hævder, at de to brødre har haft en falder af en falder ud.

På trods af at de var så tætte de næsten rørte ved, anerkendte brødrene ikke hinanden. Billede: Leveres

På trods af at de var så tætte de næsten rørte ved, anerkendte brødrene ikke hinanden. Billede: Leveret Kilde: Leveres

Ryder om, at de to mænd og deres koner var feudende, har domineret overskrifter i flere måneder, med påstand om, at Meghan havde lavet Kate-græd, mens Wills havde advaret Harry om ikke at gifte Meghan . DRAMA.

Sådan er den rapporterede fjendskab mellem de to par, de har opdelt deres domstole (indsæt et teatralsk gisp her), og Sussexes har besluttet, at de foretrækker at bo i Windsor, som er direkte under Heathrow-flyvevejen, end ved siden af Cambridges . Alle meget angiveligt selvfølgelig.

Da William gik forbi, vendte Harry hovedet væk, tilsyneladende for at undgå øjenkontakt. Billede: Leveres

Da William gik forbi, vendte Harry hovedet væk, tilsyneladende for at undgå øjenkontakt. Billede: Leveret Kilde: Leveres

Men der er ingen at komme væk fra dette billede, hvilket ikke gør noget for os, den kongeligt besatte offentlighed, at de to gutter ikke længere deler deres Amazon-login eller deres liv. Selv Solens kropssprog Judi James vidste, at noget var op , idet han sagde: ‘Sjovet mellem William og Harry er forsvundet’.

‘Harry, Kate og William havde altid været så godt bundet, men pludselig var det Harry, der ser seriøst ud og brugte kropssprog til at antydes på nogle forhøjede niveauer af angst, da han var sammen med dem,’ sagde James. ‘Han var desperat for at undgå William.’

Den kongelige familie planlægger alle udflugter og arrangementer med den slags præcision, der vil varme cockles af en nordkoreansk generals hjerte. Hvis drengene ønskede at afvise noget, at tingene var frostige mellem dem, ville det være lidt sjovt for kameraerne, og måske ville et stort grin være langt.

Husk da Meghan og Kate kyssede hinanden hallo på (en anden!) Kirkeservice i sidste måned, så lidt, sorta, satte en dæmpning på oversvømmelsen af rapporter, der hævdede, at de var i strid? Dette ville have været den perfekte mulighed for at gøre netop det, i stedet for de begge plodded i tjenesten ser ud som om de kun havde lært, at dette var den endelige serie af Game of Thrones .

Kongerne valgte at bruge sidste års julevæsen som en mulighed for at dræbe rygter om en Meghan / Kate-fejde. Billede: Stephen Pond / Getty Images

Kongerne valgte at bruge sidste års julevæsen som en mulighed for at dræbe rygter om en Meghan / Kate-fejde. Billede: Stephen Pond / Getty Images Kilde: Getty Images

Meghan deltog ikke i tjenesten hvad med at være ved at føde nogen sekund nu . (Hvad sover du ikke med din telefon, så du ikke går glip af nyhederne?) Med en ny lille, sød Windsor til at føje til Lizzies julekortliste, ville det være rart at tænke på alt, hvad kærlighed og håb kunne hjælpe med forbedre Will og Harrys forhold og tø isen mellem dem.

Og hvis ikke for dem, så for Baby Sussex. Ellers, hvordan vil han nogensinde komme til at spille Duck, Duck, Goose med George, Charlotte og et væld af dragooned footmen, når de går til Gan Gans hus?

Leave a Reply

Your email address will not be published.