Olivia Newton-John har takket sine fans for deres budskab om kærlighed. Billede: Getty
Berømthed liv

Olivia Newton-John bryder hendes stilhed, chokerende fans med video besked

Olivia Newton-John har udgivet en fræk video besked for sine bekymrede fans, der adresserer verdensomspændende rapporter om, at hun er ved døden.

Den 70-årige entertainer lagde et klip på sine officielle Facebook og Twitter fan sider på torsdag, kun 24 timer efter rygter spredte, at hendes kamp med brystkræft nærmer sig en tragisk ende.

‘Godt nytår alle – det her er Olivia Newton-John, og jeg vil bare sige, at rygterne om min død har været stærkt overdrevne for at citere et meget berømt citat,’ sagde en sund udseende Newton-John i meddelelsen.

‘Jeg har det godt, og jeg ønsker at ønske jer alle de lykkeligste og sundeste 2019 som muligt.

‘Mange tak for din vidunderlige kærlighed og støtte til mig og mit Olivia Newton-John Cancer Wellness Centre i Melbourne, Australien.’

Olivia Newton-John med sin mand John Easterling på deres Santa Barbara Ranch.

Olivia Newton-John med sin mand John Easterling på deres Santa Barbara Ranch. Kilde: Kanal 7

Det er forstået, at beskeden blev optaget på hendes Santa Barbara Ranch i Californien, som hun deler med sin mand John Easterling.

Den ikoniske australske skuespillerinde og sangeren kæmper med brystkræft og en tumor på bunden af hendes rygsøjlen, men det amerikanske sladdersted Radar Online hævdede, at hendes krop var ‘lukket ned’.

Nogle australske medieforretninger greb på ubekræftede rapporter onsdag, der udgjorde en frenzy af aktivitet på sociale medier fra sine bekymrede fans.

Den lokale hjemmeside Now To Love hævdede, at folk tæt på Newton-John, 70, siger, at hun kæmper med sin kræftkamp og hendes prognose er ‘uger, ikke måneder’.

De i stjernens indre cirkel fortalte news.com.au i går, at ONJ er A-OK.

Olivia Newton-John har delt en fræk video besked efter

Olivia Newton-John har delt en fræk video besked efter ‘død’ rygter. Kilde: Facebook

En australsk kilde sagde, at Newton-John, berømt for sin rolle i Fedt og en række musikalske hits, har været helt godt og havde nydt jul og nytår.

Hendes amerikanske repræsentant Michael Caprio lo, da han blev kontaktet af news.com.au og sagde, at rapporter om hans klients overhængende død var ‘hilarious’.

‘Nej, det har hun ikke,’ sagde Caprio. ‘Du vil måske få bedre kilder versus læsning af tabloids.’

Og her til morgen optrådte sin niece Totti Goldsmith på australsk tv, der sagde, at hun havde fået tilladelse til at sætte rekordet lige om de ‘syge rygter’.

‘Du kan være sikker på, at hun kommer ingen steder og i rigtig god helbred. En syg rygte, ‘fortalte hun Channel 7's Sunrise .

Hun sendte senere et foto af sig selv, og Newton-John smilede og omfavnede med billedteksten: ‘Bare at give dig hovederne op på Livvy er i godt helbred, så lad os forlade den foruroligende rygte, hvor den tilhører.’

Rapporter, at Olivia Newton-John var bare uger fra døden fejede verden i denne uge. Billede: AP

Rapporter, at Olivia Newton-John var bare uger fra døden fejede verden i denne uge. Billede: AP Kilde: AP

Og hendes sociale medier manager Randy Slovacek fortalte The Herald Sun avis: ‘Vi har sagt igen og igen offentligt, hun føler sig bedre. Folk synes bare at have lyst til at tro på en dramatisk tur. ‘

Det er forstået Radar Online-historien fulgt en rapport i den tvivlsomme amerikanske tabloid National Enquirer, der prydede en ‘tragisk verden eksklusiv’ sent i sidste måned.

‘ENDEN’, dens overskrift læses. ‘At miste tredje kamp med kræft; går hjem for at dø på sin ranch. ‘

National Enquirer forsiden, der udløste de falske rapporter.

National Enquirer forsiden, der udløste de falske rapporter. Kilde: Leveres

Newton-John blev først diagnosticeret med brystkræft i 1992 og formåede at slå den. En anden begivenhed i 2013, dengang i hendes skulder, blev holdt en hemmelighed fra verden.

I 2017 besluttede hun at gå offentligt med sit tredje slag og talte om hendes blanding af behandlinger – stråling såvel som mere naturlige retsmidler samt cannabisolie.

‘I Californien er det lovligt at dyrke en vis mængde planter til egne medicinske formål,’ fortalte hun Channel 7's Sunday Night-program.

‘Så gør han [hendes mand] mig tinkturer. Det er svært at sige, de hjælper med smerte.

‘Jeg er meget heldig, at jeg bor i en stat, hvor den er lovlig, og at jeg har en mand, der er en plantemedicin mand.

‘Min drøm er, at i Australien snart vil den være tilgængelig for alle kræftpatienterne, og folk går gennem kræft, der forårsager smerte.’

Olivia Newton-John har takket sine fans for deres budskab om kærlighed. Billede: Getty

Olivia Newton-John har takket sine fans for deres budskab om kærlighed. Billede: Getty Kilde: Getty Images

I et senere udseende på Channel 7s Sunrise , sagde Newton-John, at hun var positiv.

‘Jeg har ingen smerte, og livet er vidunderligt,’ sagde hun. ‘Jeg behandler det naturligt og gør det rigtig godt.’

Hendes oprindelige kamp inspirerede hende til at åbne Olivia Newton-John Cancer Research Institute, som arbejder for at finde gennembrud og behandlinger.

Det opererer også Olivia Newton-John Cancer Wellness Center, som giver verdensledende behandling suppleret med wellness-programmer og kliniske forsøg.

Påstandene om hendes helbred swirling i denne uge, som igen sin talsmand har stærkt nægtet, førte til udslip af chok og sorg fra fans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.