Mode

Nieuwe Hostingbaan Bevestigd

Sent i Natt skiss komedi som slår med en ny skiss, där du ser hur presentatör Matthijs van Nieuwkerk från De Wereld Draait Dörren flyttar till sin nya gig @6 Insidan.

Anledningen är att det var det senaste besväret med sin läckta ersättning och nedfallet som följde. Den senaste läckan av hans lön kom från hans skilsmässopapper som offentliggjordes efter hans senaste skilsmässa som skickade honom till bankcruptcy. Van Nieuwkerk is de koning van de talkshow. Hij is niet alleen een presentator van DWDD, maar ook onder de makers van het programma, dat bestaat voor veertien jaar en vorig jaar bracht ongeveer 1,3 miljoen bezoekers. De Wereld waait Door is een pijler onder NPO 1, Het TV-netwerk met het grootste marktaandeel in Nederland.

Toen de Nederlandse Publieke Omroep in 2017 de regels voor topinkomsten aanscherpte, had dat geen directe gevolgen voor Van Nieuwkerk. De NPO waardeerde haar bestaande overeenkomst, die eindigt in het zomerseizoen van 2020. Daarna is er geen ruimte meer voor uitzonderingen, omdat er geen steun voor is in de cultuur. Uw huis van Afgevaardigden en ook priester Slob (Media) zijn duidelijk: als een presentator vindt dat 2 bunches ontoereikend, moet hij haven te zoeken bij een industriële omroep. Volmer: “iedereen die zegt dat belastinggeld wordt verspild aan Van Nieuwkerk, vergeet dat hij veel te bieden heeft aan de schatkist. Een dagelijks succes als DWDD is erg belangrijk voor de STER. In 2014 betaalden we 170 miljoen euro aan reclame-inkomsten aan de federale overheid. ” “Als Matthijs vertrekt, zal het natuurlijk een verlies zijn,” zegt Fons van Westerloo, voormalig RTL en SBS Chief Executive Officer. Maar de NPO kan dat wel aan. Hun instelling is solide, ze controleren de top 10 rating. ” Aanpassingen zetten je kijkers op korte termijn terug, maar ze benadrukken niet in publieke omroepen. Het bekijken van cijfers en marketing verdiensten zijn daar niet goed in. Ondanks het bezwaar van Margriet van der Linden ‘ s eerste seizoen als presentator van de talkshow M, bleef de regering vertrouwen in haar houden. Op dit moment scoort ze veel beter, vaak met meer dan 800.000 bezoekers. Wil Van Nieuwkerk echt weg? Hij kon die vraag donderdag niet beantwoorden; hij loopt volgens een agent de heuvels in. Hij zwijgt over het algemeen over dergelijke problemen. In 2012 verklaarde hij terecht dat hij een groot loon verdient omdat zijn programma zo ‘ n succes is. In 2016 zei hij dat hij gezocht wordt door industriële omroepen. Als ze een lucratief aanbod ontwikkelen, zal hij waarschijnlijk zijn werkgever om te onderhandelen.
Een van de redenen dat hij deals eigenlijk heeft afgewezen is dat Van Nieuwkerk twijfelt of het soort programma ‘ s dat hij maakt past op een industrieel kanaal. Dat bleek in januari, als voorbeeld, toen hij John De Mol in DWDD kreeg. Ze bespraken beroemdheden die Talpa opkoopt toen Van Nieuwkerk een “theoretische vraag” stelde: zou DWDD uiteindelijk een succes worden bij Talpa? “Ik geloof het niet,” beweerde hij. De Mol ontkende hem: natuurlijk deed hij dat. ‘De klant voldoet aan prachtige programma’ s. 99,9 procent van de klanten maakt het niet uit waar je bent. ” Dat is gewoon het onderzoek. Van Nieuwkerk legde de Mol uit aan Twan Huys, die naar RTL ‘met al zijn vaardigheden en status’ vertrok en op dit moment vocht met de scores. De knop van Rik van de Westelaken naar Net5 was vroeger te kort geschoten. Jack Spijkerman leed ernstige schade aan zijn geloofwaardigheid toen hij in 2006 van Vara naar Talpa ging.

Han öppnade nyligen med Twan Hughes på late night TV och talade också länge om hur han tog kontroll över sin ekonomi.

Självklart var det stora nyheter när programföretaget hade bestämt sig för att byta från sin långa populära serie DWDD, som han har varit värd för de senaste nästan 7 åren.