Bee gode produkter
Skønhed

Natural Beauty Review: Ny honningbaseret ansigtsbehandling af Bee Good

Hvad: Bee Good Signature Honning Facial (60 minutter, £ 120)

Hvor: Spa til dig behandlingsrum, Hilton London Bankside, 2-8 Great Suffolk Street, SE1 0UJ, London

Højdepunkter:

  • Udnytter de terapeutiske fordele ved britisk honning, propolis og aktive plantolier.
  • Velegnet til alle hudtyper, da det balancerer hormonhud og er fyldt med antioxidanter for langsom tegn på aldring.
  • Produkter fremstillet med honning fra hotel-top bikube

Der er en ny buzz i London by … ovenpå Hilton London Bankside hotel er biavokler, der spænder med travle, små arbejdere, der producerer honning til det britiske skønhedsmærke Bee Good.

Denne særlige wildflower-honning ender med at gå i fuld cirkel: Den tilføjes til det helt naturlige Bee Good udvalg af produkter, hvoraf nogle er brugt i den nye Bee Good Signature Honey Facial-måde ned i hotellets nye Spa To You-behandlingsrum.

Bee gode produkter

Efter rensning med Honey & Propolis Cream Cleanser er huden tonet med det blide Honey & Wild Mint Cleansing Water. Exfoliation følger med Honey & Camelina Facial Exfoliant til kontrol af talg, hvorefter damp bruges til at åbne porerne til ekstraktion på noget uhyggeligt sort og hvidt hoveder (dette er valgfrit).

Den svagt luktige NectaPerfecta enzymmaske følger, fremstillet af en blanding af britisk honning, bivoks og naturlige plantevoks for at reducere trans-epidermal vandtab i huden og beskytte mod dehydrering.

Endelig påføres et lag af Youth Enhancing Hydrate, Smooth & Prime Serum, fyldt med propolis, lærkekstrakt og solbærolie, inden der lægges hudblussende honning- og vildtvandsfugtighedscreme.

Når du har formået at vågne op og skrælle dig selv fra behandlingssengen, serveres der en beroligende kop urte lavet med honning fra hotellets tagterrasse.

En smuk ansigtsbehandling, men hvis du er tilbøjelig til at klaustrofobi, anbefaler jeg ikke at have dampelementet, da det varer et stykke tid og er ret tæt på dit ansigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.