Skønhed

Make-up fjernelse er ved at ændre sig

Hvis du er en af de tusindvis af briter, der bruger vådservietter hver dag, kan livet som du ved, kunne ændre sig!

Det Forenede Kongerige anvender titusindvis af vådservietter hvert år, hvor mange af os vælger at tage vores sminke i slutningen af dagen, eller tørre uhyggelige hænder eller babybund med det bekvemme produkt.

Men i et nyt miljøbevægelse kan dette blive ændret. Michael Gove har foreslået, at våde tørklæder kan blive forbudt som led i regeringens bud om at slå ned på plastaffald.

Vådservietter er lavet af polyester og indeholder mikrofibre, der har tilsat kemikalier. Mange er stadig skyllet ned toiletter og frigiver kemikalier, der forårsager kaos for vores marine liv.

‘Som en del af vores 25-årige miljøplan har vi forpligtet os til at eliminere alt undgåbart plastaffald, og det omfatter engangsbrugsprodukter som vådservietter,’ siger en talskvinde for Institut for Miljø, Mad og Landdistriktspørgsmål.

»Vi fortsætter med at arbejde sammen med producenter og forhandlere af vådservietter for at sikre, at etikettering på emballagen er tydelig, og folk ved, hvordan man kan afhænde dem ordentligt – og vi støtter industriens bestræbelser på at gøre deres kunder opmærksomme på dette vigtige problem. '

I forrige uge fandt Thames21-undersøgelser mere end 5.000 våde kludstykker sammen med Themsen og afslørede, at affaldet ændrede flodsengernes form.

Selvom vådservietter er en byrde for miljøet, kan man ikke benægte, at de er et praktisk produkt – især for nye forældre eller nogen der forsøger at holde sig rene, mens de camping! Men der er andre muligheder.

Bedste alternativer til vådservietter

  • Ønsker du at budge enstisk sminke uden affald? Prøv W7 Det er Magic Make Up Remover Cloth , £ 3,99. Det er fantastisk til følsom hud som – utroligt – det behøver kun vand til arbejde.
  • En fugtig flanel eller en bomuldsuldkugle kan gøre et egnet alternativ til blæksændringer. Prøv disse Shnuggle Bamboo vaskeklude , £ 9,95 for tre. De er naturligt antibakterielle og superbløde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.