Sundhed

Katie Holmes og Jamie Foxx Spotted Nyd en træningssession sammen i Atlanta

Katie Holmes og Jamie Foxx er ikke bange for lidt sved.

Parret blev fotograferet nyder en træning sammen på mandag i Atlanta, Georgien. Foxx, 50, havde en hvid T-shirt, hvide træningsben, grå træningsbukser og hvide Nike sneakers til deres udflugt.

Holmes, 39, gik ved siden af ham i lyserøde leggings, grå og pink Nike sneakers og en lang hvid og sort Nike T-shirt med hendes hår i en halv hestehale.

Den Oscar-vindende skuespiller optager i øjeblikket sin kommende film Just Mercy , som følger berømte borgernes retlige forsvarsadvokat Bryan Stevenson, da han fortæller sagen om en fordømt dødsfængsel, som han kæmpede for at befri, ifølge IMDb .

Mens duoen stadig gør sit bedste for at holde sig uden for offentligheden, blev de for nylig fotograferet i New York City sammen i slutningen af august. De to blev set separat og forlod et sted i byen.

En kilde forklaret til folk i maj, hvorfor Foxx og Holmes har tendens til at forlade steder på forskellige tidspunkter.

‘Katie og Jamie er stadig forsigtige med at blive fotograferet sammen,’ sagde kilden. ‘Alle ved, de er dating, men de vil stadig holde det privat.’

  Parret blev fotograferet nyder en PDA-fyldt stranddato i Malibu i 2017 – men fotografierne af dem, der opstod, gjorde dem mere forsigtige, siger kilden.

‘Efter strandbillederne tilbragte de kun tid sammen i hjemmet og blev ekstra forsigtige,’ kommenterede kilden. ‘Men i år har de været mere sociale sammen. De går ofte til restauranter til middagstider eller til at hænge ud med venner. ‘

Da Foxx hang sammen med venner i Miami i juni, fortalte en insider PEOPLE, at skuespilleren opdagede den konstante opmærksomhed på ham og Holmes.

 

‘Selvfølgelig er han opmærksom på overskrifterne omkring ham og Katie, men han synes slet ikke bekymret over det,’ insideren sagde. ‘Han er bare hans lykkelige, sjovt selv.’

Foxx og Holmes blev først set danse sammen i 2013 i Hamptons, et år efter Holmes og ex-husband Tom Cruise, 56, kaldte det afsluttes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.