Katie og Aussie popstjernen Peter Andre var gift i fire og et halvt år. Billede: AFP
Berømthed liv

'Hun tiltrækker sociopaths': Katie Prices streng af dømt forhold

KATIE Prices rehab-behandling omfatter at få terapi til at helbrede hende for ‘skælmænd’, som læger har sagt, at hun er tiltrukket af sociopater.

De 40-årige havde et kærlighedsliv med rutsjebane, der omfatter tre ægteskaber og flere dømt romancer med sportsstjerner, rapporterer The Sun.

Hendes sidste mand Kieran Hayler, 31, blev fanget snyd med sin bedste ven Jane Pountney og en teenagervare.

Nu bliver Katie behandlet som dagpasient på The Priory, hun føler sig meget bedre, ifølge venner.

Katie med tidligere mand Kieran Hayler i 2013. Billede: Getty

Katie med tidligere mand Kieran Hayler i 2013. Billede: Getty Kilde: Getty Images

En fortalte The Sun Online : ‘Rehab har været rigtig god til Katie, hun sagde, at hun ville have gjort det for mange år siden. Hun regner med, at det ville have reddet sig et par år med ‘crap men’, som hun kalder det.

‘Psykologer har fortalt Katie at hun tiltrækker sociopater, ikke nødvendigvis dårlige, bare mænd, der er meget venlige på overfladen, men i sidste ende er falske og følelsesløse på indersiden.

‘De føler, at hun tiltrækker dem, fordi hun er narcissist selv og har brug for at arbejde på sin egen personlighed hver dag, eller hun vil finde sig løs fra den virkelige verden.

‘De har arbejdet sammen med hende på måder at identificere en sociopat og voldelig adfærd på hos en person. Hun har fået at vide selvom en mand fortæller dig, at din top er for lav, medmindre du har bedt om hans mening, så er det fornærmende. Hun skal tage kontrol over sit liv og ikke stole på at være i et forhold. ‘

Hun havde et højt profileret forhold med burkfighter Alex Reid. Billede af: Ian Lawrence / Splash News

Hun havde et højt profileret forhold med burkfighter Alex Reid. Billede af: Ian Lawrence / Splash News Kilde: Leveres

Katie tilbragte en vis kvalitetstid med sine børn Prinsesse, Bunny og Jett i weekenden efter fire dage på The Priory.

En anden kilde sagde: ‘De gik ned til Brighton for en ridekonkurrence. Katie elsker hendes heste og elsker den frihed, som ridning giver hende, så det var strålende for hende at komme tilbage i sadlen. Børnene rode også og de havde en fantastisk tid sammen.

‘For Katie er den eneste vej op i øjeblikket, og hun føler sig på toppen af verden.’

Sun Online har kontaktet en repræsentant for Katie for kommentar.

I de seneste måneder har Katie problemer ikke kun været mænd, da hun kun er få uger væk fra muligvis konkurs, medmindre hun kommer op med en plan om at betale $ 270.000 i gæld, hvoraf mindst halvdelen er pantgæld.

Katie og Aussie popstjernen Peter Andre var gift i fire og et halvt år. Billede: AFP

Katie og Aussie popstjernen Peter Andre var gift i fire og et halvt år. Billede: AFP Kilde: AFP

Men Katie har fået at vide, at hun kun skal se hendes problemer alene i et stykke tid, i stedet for at fortsætte med at løbe ind i en anden fyrs arme. I øjeblikket er hun dating forretningsmand Alex Adderson, 25, sin anden toyboy, efter at hun døde den første personlige træner Kris Boyson, 28.

Vennen tilføjede: ‘De tror, at hendes største problem er, at hun ikke kan være alene og hun må lære at nyde tiden som single, fordi det vil bringe hendes ro i sindet ellers vil hun gå fra et katastrofalt forhold til et andet.

‘Hun har også mødt en ældre dame der, der er i rehab for alkoholisme, og Kate sagde, at denne dame minder hende om hendes mor Amy og Kate har været fortrolige i hende. Hun er desperat efter at finde en moderfigur, der holder fast på, når hendes egen mor går forbi. ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published.