@ SarahBFraser delte sit bryllupsfotografi til Twitter-tråden for at vise betydningen af bryllupsklær til personer i kørestole.
Mode

Denne kørestol brude skærm får ros af god grund

billede

Folk pryder denne brudebutik for at tilbyde en brudekjole på en mannequin i en kørestol. Kilde: The White Collection Bridal Boutique Kilde: Leveres

Der er ikke noget usædvanligt om en brud i kørestolshopping for sin perfekte kjole, men det er yderst sjældent, at du går i en butik og ser forskelligt mannequiner i vinduet.

En brudebutik i England får ros online for sin inklusiv skærm, som inkluderer en mannequin i en kørestol iført en af butiks flotte kjole.

Modetindustrien kan så ofte være mangel på mangfoldighed, så når vi får et glimt af en mindre repræsenteret gruppe, rammer den os lige i følelserne, og folk er hurtige til at hoppe på kommentatorvognen.

Twitter bruger Beth Wilson delte et billede af skærmen med sine tilhængere, der siden har haft mere end 31.000 likes og næsten 7000 retweets.

‘Den nye bryllupsforretning i byen har en kørestol, der bruger mannequin, og det skal ikke være spændende, men det er første gang jeg nogensinde har set handicap udstillet i et vindue,’ sagde hun.

Folk fra hele verden har reageret på de indledende tweet deling meddelelser af bifald og empati, med nogle selv fortæller deres egne relaterede historier.

En kvidrebruger reagerede følelsesmæssigt på posten og sagde: ‘Som en nyligt forkælet kørestolsbrugere købte dette tårer i mine øjne … Jeg har slået kig på kjole på grund af frygten for at det ikke fungerer sammen med min stol / det er ikke det hele 'siger ja til kjole'-oplevelsen.

‘Inklusiviteten her er fantastisk, men også trist jeg er så chokeret over det.’

Mange andre delte samme stemning.

Selvom det er dejligt at se et sådant show af inklusivitet, er det på samme tid chokerende, at denne ikke-fordomsmæssige modeovervågning ses så sjældent.

Tilhængere af The White Collection Bridal Boutique i Portishead, England har taget til verdensomspændende web for at udtrykke, at denne form for universel inklusivitet bør vedtages i større skala.

Folk pryder denne brudebutik for at tilbyde en brudekjole på en mannequin i en kørestol. Kilde: The White Collection Bridal Boutique

Folk pryder denne brudebutik for at tilbyde en brudekjole på en mannequin i en kørestol. Kilde: The White Collection Bridal Boutique Kilde: Leveres

Butiksholderens ejer, Laura Allen, fortalte Today Style, at hun er glad, at displayet har haft et så positivt svar, især da det har erstattet en meget mere udførlig visning før ændringen.

‘Vi elsker det faktum, at det er så simpelt i forhold til vores vinduesdisplay før, men det viser en så stærk meddelelse om integration,’ sagde Allen.

‘Vi har bestemt ikke forventet at få den opmærksomhed, den har, men vi har elsket de positive kommentarer fra forbipasserende og håber det betyder, at en ting som dette bare er normen.’

Sammen med hundredvis af andre kommentatorer delte en kvinde at købe en brudekjole, da en kvinde i en kørestol var ‘det vanskeligste og følelsesmæssige element’ i hele processen. Hun understregede, at ‘kørestolsbrugere elsker sko også’, hvorfor hun valgte et fantastisk par Jimmy Choo's til hendes specielle dag.

En anden bruger påpegede, at mens displayet er ‘fab’, ville det være endnu bedre, hvis ‘flere brudebutikker viste dette niveau af inklusivitet’.

The White Collection Bridal Boutique i Portishead, England, laver bølger.

The White Collection Bridal Boutique i Portishead, England, laver bølger. Kilde: Leveres

@ SarahBFraser delte sit bryllupsfotografi til Twitter-tråden for at vise betydningen af bryllupsklær til personer i kørestole.

@ SarahBFraser delte sit bryllupsfotografi til Twitter-tråden for at vise betydningen af bryllupsklær til personer i kørestole. Kilde: Twitter

Mens modebranchen er en evigt udviklende facet af vores kultur og udtryk, har reaktionen på denne sjældne observation fremhævet, at der stadig er en lang vej at gå ind i, som repræsenterer alle inklusiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.